De KLASSIEKE DR. HAUSCHKA BEHANDELING   120 minuten   €110,00

Een ritmische ontspannende behandeling, die de doorstroming van het hele lichaam bevordert. Voor regeneratie van de huid en een volledig ontspannen gevoel.

De behandeling wordt begonnen met een heerlijk geurend, verwarmend en ontspannen voetenbad. Je voeten en onderbenen worden gemasseerd en daarna worden ook de armen, handen en vingers lichtjes gemasseerd. Vervolgens worden de hals-nekspieren en de haren uitgestreken. Alle dagelijkse zorgen vallen van je af!

Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, verstekt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan uw huid. Onzuiverheden zoals milia’s en comedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geepileerd en overtollige gezichtsharen verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker.

De lymfestimulatie (met twee zachte penselen) tijdens de gezichtsmassage vormt het middelpunt van deze behandeling.

Terwijl het verzorgende gezichtsmasker inwerkt word je decolleté, schouders en nek gemasseerd. Een warm nek en schoudercompres volgt. De behandeling wordt afgesloten met aanbrengen van de dagverzorging.

Een PUUR cadeau aan jezelf!