‘TIJD VOOR MEZELF ‘ BEHANDELING       60 minuten   €68,00

Het accent bij deze behandeling ligt op de ontspanning en reiniging van de huid.

De behandeling begint met een heerlijk geurend voetenbad. Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, versterkt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan je huid. Onzuiverheden zoals milia’s en commedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd en overtollig gezichtshaar verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker.

Vervolgens wordt je decolleté, schouders en nek gemasseerd. De haren worden uitgestreken en een warm nek en decolleté compres volgt. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van de dagverzorging.

REINIGENDE BEHANDELING        45 minuten   € 46,00

Speciale behandeling waarbij het accent ligt op de reiniging. Inclusief verzorgingsadvies.

De reinigende behandeling bestaat uit een gezichtsdampbad, het verwijderen van onzuiverheden zoals milia´s en commedonen, het evt. epileren van de wenkbrauwen en harsen van overtollig haar, gezichtsmasker en een dagverzorging. Er is dus geen massage bij deze behandeling.

Alle cosmetica die gebruikt wordt is van Dr.Hauschka. Uit de natuur voor de mens.

De KLASSIEKE DR. HAUSCHKA BEHANDELING   120 minuten   €110,00

Een ritmische ontspannende behandeling, die de doorstroming van het hele lichaam bevordert. Voor regeneratie van de huid en een volledig ontspannen gevoel.

De behandeling wordt begonnen met een heerlijk geurend, verwarmend en ontspannen voetenbad. Je voeten en onderbenen worden gemasseerd en daarna worden ook de armen, handen en vingers lichtjes gemasseerd. Vervolgens worden de hals-nekspieren en de haren uitgestreken. Alle dagelijkse zorgen vallen van je af!

Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, verstekt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan uw huid. Onzuiverheden zoals milia’s en comedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geepileerd en overtollige gezichtsharen verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker.

De lymfestimulatie (met twee zachte penselen) tijdens de gezichtsmassage vormt het middelpunt van deze behandeling.

Terwijl het verzorgende gezichtsmasker inwerkt word je decolleté, schouders en nek gemasseerd. Een warm nek en schoudercompres volgt. De behandeling wordt afgesloten met aanbrengen van de dagverzorging.

Een PUUR cadeau aan jezelf!  

VITALISERENDE BEHANDELING   90 minuten       € 84,50

Deze behandeling is een oppepper voor de huid. Het accent in deze behandeling ligt op ontspannen, verzorgen en voeden.  

Bij de Vitaliserende behandeling beginnen we met een heerlijk geurend voetenbad. Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, versterkt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan je huid. Onzuiverheden zoals milia’s en commedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geepileerd en overtollig gezichtshaar verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker.

Terwijl het voedende gezichtsmasker inwerkt wordt uw decollete, hals, gezicht [evt. met penselen], schouders, nek, hoofd, haren en voeten gemasseerd. Vervolgens wordt het complete lichaam uitgestrekt. Een warm nek, decolleté en gezichtscompres volgt. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van de dagverzorging.

Een PUUR moment voor jezelf!